ظرفهای مناسب مایکروویو و نکات مهم در مورد ظروف مایکروویو

ظرفهای مناسب مایکروویو و نکات مهم در مورد ظروف مایکروویو

ظرفهای مناسب مایکروویو اگر شما در آشپزخانه خود یک مایکروفر دارید، بدون شک یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین دغدغه های شما انتخاب ظروف مناسب مایکروویو است. حتماً شما هم نمی دانید ظروف …

روش های ساده برای تشخیص و خرید بادمجان های شیرین

روش های ساده برای تشخیص و خرید بادمجان های شیرین

تشخیص بادمجان شیرین بادمجان، یکی از پر مصرف ترین سبزیجاتی است که در آشپزی بین المللی و همین طور آشپزی سنتی ایرانی به شکل های مختلف طبخ می شود. شاید برایتان جالب …

روش های عالی برای نگهداری سیر در خانه برای مدت طولانی

روش های عالی برای نگهداری سیر در خانه برای مدت طولانی

روش نگهداری سیر نگهداری سیر یکی از مهم ترین نکاتی است که هر کسی در خانه باید آن را بلد باشد. روش های بسیار زیادی برای نگهداری سیر در طولانی مدت وجود …

روغن انداختن فسنجان

به روغن انداختن خورش فسنجان روغن انداختن فسنجون نی نی سایت برای سیاه شدن فسنجان چه کنیم روغن فسنجان ضرر دارد راهی برای غلیظ شدن فسنجون برای روغن انداختن فسنجان چه کنیم  

فسنجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در جای جای ایران به شکل های مختلفی تهیه می شود. شاید برایتان جالب باشد که بدانید علاوه بر مغز گردو، می توانید از سایر مغزهای روغنی مانند بادام زمینی، پسته و کنجد نیز برای طبخ این غذای خوشمزه استفاده کنید. یکی از ویژگی های فسنجان جا افتاده این است که بتوانید به خوبی روغن مغزگردو یا هر مغز دیگری را در بیاورید. ما در این آموزش، ترفندهای روغن انداختن فسنجان را به شما می آموزیم.

راز روغن انداختن فسنجون

آب سرد

این نکته بسیار حائز اهمیت است که حتما گردو های آسیاب شده را قبل از پخت با آب سرد قاطی کنید. بر خلاف سایر خورش ها که باید با آب جوش سر و کار داشته باشید، در فسنجان هرچه آب سردتر باشد بهتر است.

تکه های یخ

قبل از پخت فسنجان، به میزان کافی یخ آماده کنید. این تکه های یخ را هر ۱۵ دقیقه چندتایی به خورش اضافه کنید. با اضافه کردن تکه های یخ به خورش در حال جوش، به مغز گردو شوک وارد می شود و در نتیجه روغن آن خیلی زودتر آزاد می شود. این کار به جا افتادن فسنجان نیز کمک می کند.

صبور باشید!

یکی از دلایلی که در فرهنگ غذایی ایرانی از فسنجان به عنوان یک غذای شاهانه یاد می شود این است که این خورش علاوه بر اینکه معمولا گران است، برای آماده شدن به زمان زیادی نیاز دارد. خانم های کدبانو در سالهای پیش از یک روز قبل فسنجان را بر روی چراغ های سه فیتیله ای با حرارت بسیار بسیار پایین به عمل می آوردند. شاید امروزه این کار برای زندگی های مدرن امکان پذیر نباشد اما می توانید حداقل تا جای ممکن زمان بیشتری به خورش بدهید تا به خوبی جا بیفتد.

سخن پایانی

البته این نکته را در نظر داشته باشید که این زمان بالای پخت ممکن است روی گوشت شما نیز اثر بگذارد. بسته به اینکه از چه نوع گوشت یا ماکیانی برای فسنجان استفاده می کنید، زمان پخت متغیر است. برای اینکه به ویژه گوشت های قل قلی یا مرغ در فسنجان له نشود می توانید آن را زمان کوتاه تری در خورش بریزید تا هم بپزد و مزه دار شود و هم وا نرود.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : شنبه 23 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.