آشپزی و تغذیه
خوراک سوسیس ایتالیایی خوشمزه و مخصوص با سبزیجات
طرز تهیه خوراک سوسیس ایتالیایی خوراک سوسیس ایتالیایی ریشه در کشور ایتالیا دارد و به عنوان یک ساندویچ یا فست فود مورد استفاده قرار می گیرد. این خوراک از سوسیس های آماده …
طرز تهیه جوجه کباب باربیکیو خوشمزه و مخصوص با سبزیجات
طرز تهیه جوجه کباب باربیکیو جوجه کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی و جشن ها، پای ثابت غذاها است. جوجه کباب روش …
طرز تهیه بریلو، ژله براق خانگی برای تزیین روی کیک و شیرینی
طرز تهیه بریلو بریلو یک ماده ژله ای است که برای تزیین کیک های با پوشش خامه مورد استفاده قرار می گیرد و می توان آن را در رنگ های مختلف در …
طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه و مخصوص به روش امریکایی
طرز تهیه کیک گردویی کیک گردویی یک کیک کامل و بدون تزیین به عنوان عصرانه یا دسر و کیک های کافی شاپی مورد استفاده قرار می گیرد. گردو روی کیک ریخته می …
طرز تهیه حلوا کاسترد خوشمزه و مخصوص به روش بازاری
طرز تهیه حلوا کاسترد گاهی وقتها ترکیب دو غذا از دو فرهنگ مختلف میتواند نتیجه ای بسیار جذاب داشته باشد. امروز برایتان دستور پخت حلوایی را آماده نموده ایم که از ترکیب …
طرز تهیه پیتزا مارینارا خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه پیتزا مارینارا پیتزا یک غذای اصیل ایتالیایی است که در ابتدا از خمیر و رب گوجه یا گوجه فرنگی و پنیر پیتزا ساخته شده است. به مرور زمان و بسته …
طرز تهیه جوجه کباب کاری خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه جوجه کباب کاری گاهی روتین های زندگی را میتوان با یک حرکت ساده تغییر داد و آن را لذت بخش نمود. احتمالا اگر شما هم در طول هفته مدام مشغول …
طرز تهیه رولت بستنی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی
طرز تهیه رولت بستنی رولت یکی از انواع شیرینی های تر است که رولت آن را در فر با مواد کیک می پزند و سپس بین آن را با خامه یا مربا …
طرز تهیه زرشک پلو با ماهیچه خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه زرشک پلو با ماهیچه زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای سنتی ایرانی به حساب می آید. اما گاهی برای تنوع، دوست داریم در مهمانی ها مرغ را حذف کنیم. …
طرز تهیه پارافه آناناس خوشمزه و مخصوص یک دسر مجلسی
طرز تهیه پارافه آناناس پارافه یا پارفه یک واژه فرانسوی است که به دسری گفته می شود که از لایه های یخمکی و شهد و خامه و تکه های میوه و ژله …
طرز تهیه لوز نارگیلی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بازاری
طرز تهیه لوز نارگیلی لوز نارگیلی یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد و بدون فر …
طرز تهیه همبرگر با تن ماهی یک غذای خوشمزه و جدید
طرز تهیه همبرگر با تن ماهی اگر تمایل دارید که در وعده های غذایی خود تنوعی متفاوت ایجاد نمایید ما امروز برایتان یک پیشنهاد ویژه داریم. “تن برگر” یک غذای فوق العاده …
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی رستورانی
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان ته چین یک غذای سنتی و مجلسی است که از دیرباز مورد توجه قرار گرفته است و جزو غذاهای اصیل ایرانی به شمار می آید. …
طرز تهیه پودینگ کاراملی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی
طرز تهیه پودینگ کاراملی پودینگ یک دسر ساده بر پایه شیر است. پودینگ کاراملی از کاراملی کردن شکر و افزودن شیر و خامه بدست می آید. این پودینگ به علت سادگی و …
طرز تهیه شیرینی کله کنجی خوشمزه و مخصوص به روش ایلام
طرز تهیه شیرینی کله کنجی کله کنجی یک نوع شیرینی مخصوص شب یلدا در ایلام به شمار می آید و از دیرباز در شب یلدا مورد استفاده قرار می گرفته است. این …