نکات آشپزی
طرز تهیه زرشک رستورانی و نحوه صحیح تفت دادن زرشک مجلسی
طرز تهیه زرشک رستورانی یکی از مشکلات در حین پخت زرشک پلو با مرغ، بدون شک تفت دادن زرشک است. چرا که همه می خواهند زرشک خوش رنگ و پفداری داشته باشند. …
نکات سوپ جو و فوت و فن های برای خوشمزه تر شدن سوپ جو
نکات سوپ جو در فرهنگ غذایی اکثر نقاط دنیا می توانید انواع مختلفی از سوپ های مختلف را ببینید که به روش های گوناگون و با غلظت متفاوت تهیه می شوند. در …
نکات مهم در مورد روش نگهداری خرما و مدت زمان نگهداری
روش نگهداری خرما اکنون که به روزهای ماه مبارک رمضان نزدیک میشویم، خیلی از افراد مقادیر بسیار بیشتری از خرما را در این دوران مصرف میکنند. اما برای اینکه بتوانید در این …
روش خشک کردن باقلا سبز با کیفیت با روش بسیار ساده در منزل
روش خشک کردن باقلا سبز در این مقاله با آموزش کامل و روش خشک کردن باقلا سبز به صورت مرحله به مرحله در کنار شما بازدیدکنندگان عزیز هستیم. پیشینه کاشت و مصرف …
نحوه جوشاندن انواع کنسرو و نکات مهم در مورد سم کنسرو
نحوه جوشاندن انواع کنسرو در این مطلب با نحوه جوشاندن انواع کنسرو و برخی موارد دیگر مرتبط با کنسروها آشنا خواهید شد. کنسرو کردن مواد غذایی، یکی از بهترین روش ها برای …
روش ساده برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ خام و سرخ شده
جلوگیری از سیاه شدن قارچ خیلی از افراد با سیاهی قارچ مشکل دارند. در واقع وقتی شما می خواهید غذا درست کنید، ممکن است قارچ ها را خرد کنید و پس از …
نکات مهم نگهداری از روغن های خوراکی مایع و جامد در خانه
نکات نگهداری از روغن خوراکی قبلا درباره نگهداری انواع مواد غذایی، میوه ها، سبزیجات و خیلی چیزهای دیگر صحبت کرده ایم. اما در این مقاله قصد داریم درباره نگهداری روغن خوراکی صحبت …
مهم ترین دلایل خراب شدن کیک خانگی به همراه راه حل
دلایل خراب شدن کیک اگر خیلی خوش شانس باشید، بار اولی که به سراغ پختن کیک های خانگی بروید، از شکل و طعم و ظاهر آن رضایت کامل خواهید داشت. اما همه …
روش و مدت زمان نگهداری شیرینی خامه ای در فریزر و یخچال
روش نگهداری شیرینی خامه ای در مهمانی ها، به ویژه در تعطیلات نوروزی و دید و بازدیدهای خانوادگی، پذیرایی با شیرینی های تر یا خامه ای بسیار رایج است. شیرینی های خامه …
تشخیص انواع قارچ های سمی و خوراکی به همراه فوت و فن ها
تشخیص انواع قارچ های سمی و خوراکی همانطور که میدانید انواع قارچ ها در دنیای امروز بسیار زیاد هستند. در واقع قارچ های زیادی بر روی کره زمین وجود دارند. ممکن است …
مسمومیت و بیماری هایی که با مصرف برنج مانده به وجود می آیند
مسمومیت با مصرف برنج مانده یکی از بدترین عادت های غذایی در خانوادههای ایرانی، مصرف غذای مانده است. مخصوصاً برنج مانده و برنج کهنه از جمله مواد غذایی است که به طور …
سریع ترین روش پوست کندن نارگیل به صورت مرحله به مرحله
سریع ترین روش پوست کندن نارگیل نارگیل از آن دسته میوه ها است که مواد مغذی بسیار زیادی دارد. همچنین طعم بسیار دلنشینی دارد که هر کسی را وادار میکند تا ذرهای …
روش نگهداری سوسیس و زمان نگهداری سوسیس در یخچال و فریزر
روش نگهداری سوسیس در خانه بدون شک سوسیس یکی از خوشمزه ترین غذاها و شاید مضر ترین غذا در جهان باشد. اما هر چقدر هم مضر باشد، انسان ها نمی توانند از …
نکات طلایی پخت پنکیک و فوت و فن های پنکیک حرفه ای
نکات پخت پنکیک پنکیک از آن دسته کیک ها است که طرفداران بسیار زیادی را بین بزرگترها به کوچکترها دارد. پنکیک نوعی کیک بسیار خوشمزه و لطیف است که اغلب برای صبحانه …
علت خوابیدن پف کیک و نکات مهم برای جلوگیری از پف کاذب کیک
علت خوابیدن پف کیک ما به تازگی متوجه شده ایم خیلی از افراد هنگام پختن کیک دچار یکسری از مشکلات میشوند. از همه بدتر این است که مشکلی در پخت کیک و …