نکات آشپزی
نکات خرید گوشت مرغ و آشنایی با قسمت های مضر بدن مرغ
نکات خرید گوشت مرغ در چند سال اخیر، حرف و حدیث های بسیاری پیرامون سلامت مرغ های روز مصرفی خانوارها، به گوش می رسد. اگر شما گیاهخوار باشید این مطلب برایتان کاربردی …
روش های تشخیص کنسرو تن ماهی سالم و نکات نگهداری تن ماهی
روش تشخیص کنسرو تن ماهی سالم کنسرو کردن، یکی از راه های نگهداری مواد غذایی برای زمان طولانی تر است. یکی از رایج ترین کنسرو ها، کنسرو ماهی است. این خوراک خوشمزه …
روش آسان تمیز کردن پای مرغ به صورت مرحله به مرحله در منزل
روش تمیز کردن پای مرغ علی رغم تاثیرات درمانی بسیار زیاد، مصرف پای مرغ در ایران چندان رواج ندارد. در کشورهای جنوب شرقی آسیا همچون هند و چین، پای مرغ چندین برابر …
مواد غذایی که نباید دو بار گرم شوند و مضرات این غذاها برای بدن
مواد غذایی که نباید دو بار گرم شوند امروزه به نسبت گذشته افراد زمان کمتری برای آشپزی دارند. به کمک وسایلی همچون انواع مایکروفر و توستر، فرایند یخ زدایی مواد غذایی به …
باورهای اشتباه در مورد درست کردن ماکارونی به صورت آبکش
باورهای اشتباه در مورد ماکارونی امروزه انواع و اقسام ماکارونی، اسپاگتی و پاستا، در سراسر دنیا وجود دارد. ایران، یکی از با کیفیت ترین ماکارونی های دنیا را تولید می کند و …
نکات طلایی درآوردن ژله از انواع قالب ها و فوت و فن برش زدن ژله
درآوردن ژله از قالب ژله یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین دسرهاست که اکثر افراد به ویژه بچه ها عاشق طعم آن هستند. امروزه در فضای مجازی با انواع و اقسام …
ظرفهای مناسب مایکروویو و نکات مهم در مورد ظروف مایکروویو
ظرفهای مناسب مایکروویو اگر شما در آشپزخانه خود یک مایکروفر دارید، بدون شک یکی از مهمترین و اصلیترین دغدغه های شما انتخاب ظروف مناسب مایکروویو است. حتماً شما هم نمی دانید ظروف …
نکات سوپ جو و فوت و فن های برای خوشمزه تر شدن سوپ جو
نکات سوپ جو در فرهنگ غذایی اکثر نقاط دنیا می توانید انواع مختلفی از سوپ های مختلف را ببینید که به روش های گوناگون و با غلظت متفاوت تهیه می شوند. در …
روش پاک کردن کنگر به صورت مرحله به مرحله با نکات ریز آن
پاک کردن کنگر کنگر یکی از نوبرانه های فصل بهار است. این سبزی خوشمزه بسیار خاصیت درمانی دارد. از جمله این فواید می توان به درمان سوهاضمه و احساس ناراحتی در معده …
روش ساده برای شستن خاکشیر به صورت مرحله به مرحله با نکات
روش شستن خاکشیر خاکشیر، یکی از محبوب ترین نوشیدنی های سنتی ایرانی است. اوج مصرف این نوشیدنی به دلیل خاصیت رفع عطش آن، در روزهای ماه رمضان است. این گیاه خوشمزه به …
روش ساده برای شکستن تخم مرغ با یک دست به روش حرفه ای ها
شکستن تخم مرغ با یک دست افراد زیادی در سراسر دنیا، عاشق تماشای برنامه های آشپزی هستند. بسیاری از این افراد، شاید هرگز بسیاری از آن غذاها را خودشان درست نکنند اما …
نکات پخت غذا در ظروف سنگی و سفالی و خواص و زیان های آن
پخت غذا در ظروف سنگی و سفالی همان طور که می دانید علاوه بر مواد غذایی، ظروف مورد استفاده در آشپزخانه، به ویژه ظروف مخصوص طبخ غذا روی حرارت، می تواند تاثیر …
دلایل ترک خوردن روی کیک و روش های جلوگیری از ترک روی کیک
دلایل ترک خوردن روی کیک امروزه با تنوع فوق العاده پودر کیک های آماده و تصاویر پر زرق و برق انواع کیک ها و شیرینی ها در شبکه های اجتماعی، افراد بیشتری …
پخت غذا با روغن کمتر و روش هایی برای پخت غذاهای کم کالری
پخت غذا با روغن کمتر وجود چربی و روغن در انواع خوراکی ها به ویژه در پخت و پز غیر قابل حذف است. در سال های اخیر همواره توصیه شده که از …
نکات طلایی قلیه ماهی و فوت و فن های قلیه ماهی خوشمزه
نکات قلیه ماهی خورش قلیه ماهی، ظاهری مشابه قرمه سبزی دارد اما بر خلاف قورمه سبزی که تقریبا در تمامی شهر های ایران طبخ می شود، پخت قلیه ماهی بیشتر در مناطق …