نکات آشپزی
روش جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره با نکات تکمیلی
کپک زدن آبلیمو و آبغوره چاشنی های ترش همچون آبلیمو و آبغوره، در آشپزی ایرانی کاربردهای فراوانی دارد. ایرانی ها از دیرباز در هر فصل، چاشنی همان فصل را به شکل تازه …
حداکثر مدت زمان نگهداری غذا در یخچال و نکات تکمیلی
مدت زمان نگهداری غذا در یخچال یخچال و فریزر، یکی از ضروری ترین لوازم آشپزخانه است که برای نگهداری مواد غذایی برای مدت کوتاه و بلند استفاده می شود. اغلب افراد، تجربه …
زیان های بسته بندی غذا با فویل آلومینیومی و توصیه های ایمنی
بسته بندی غذا با فویل آلومینیومی در اکثر رستوران ها و همین طور فست فود های بیرون بر، از فویل های آلومینیومی برای بسته بندی انواع خوراک و ساندویچ استفاده می کنند. …
تشخیص فاسد شدن غذای مانده در یخچال و علائم مسمومیت
فاسد شدن غذای مانده حتی اگر تمام تلاش خود را بکنید تا هر بار به اندازه نیاز همان وعده، غذا بپزید باز هم ممکن است در برخی موارد غذا اضافه بیاید و …
علت آب انداختن روی ماست و فوت و فن های درست کردن ماست
علت آب انداختن روی ماست لبنیات منبع سرشاری از کلسیم هستند و برای سلامتی بسیار مفیدند. یکی از پر تنوع ترین انواع لبنیات که از دیرباز بر سر سفره های ایرانی وجود …
روش جوشاندن شیر محلی و فوت و فن های پاستوریزه کردن شیر
روش جوشاندن شیر محلی همان طور که می دانید، لبنیات به ویژه شیر منبع سرشاری از کلسیم و پروتئین است. یکی از انواع لبنیات که شکل محلی آن که فاقد نگهدارنده است، …
روش نگهداری نان در فریزر و فوت و فن های فریز کردن انواع نان
نگهداری نان در فریزر مطمئن هستم بیشتر افرادی که در شهرهای بسیار بزرگ زندگی می کند و دغدغه های بسیار زیادی دارند، نان مصرفی خود را به تعداد بسیار زیاد خریداری میکنند. …
روش از بین بردن بوی ماهی و درست کردن ادویه خوشمزه برای ماهی
روش از بین بردن بوی ماهی بوی بد ماهی برای خیلی از افراد خوشایند نیست. همچنین برای اینکه بتوانید یک غذای فوقالعاده درست کنید، باید حتما بوی ماهی را از بین ببرید. …
علت وا رفتن و سفت شدن کتلت و روش های رفع این مشکل
علت وا رفتن کتلت کتلت، یک کلمه لاتین است که در بسیاری از زبان های اروپایی رایج است. شامی و کتلت شباهت ای زیادی با هم دارند. با این تفاوت که گوشت …
روش نگهداری سبزی خوردن و هر آنچه باید در مورد آن بدانیم
روش نگهداری سبزی خوردن یکی از بزرگترین شوک های فرهنگی ایرانی هایی که تازه به اروپا می روند، دیدن بسته های کوچک سبزی است! در ایران علاوه بر مصرف سبزیجات در خورش …
علت وا رفتن کوفته و فوت و فن درست کردن کوفته حرفه ای
علت وا رفتن کوفته کوفته، یکی از کهن ترین انواع غذاهای ایرانی است. این غذای خوشمزه در ایران تنوع بالایی داشته و معمولا ترکیبی از گوشت و سبزیجات است که با انواع …
زمان زیاد شدن رب غذا باید چه کار کنیم تا طعم غذا خراب نشود
زیاد شدن رب غذا رب گوجه فرنگی، یکی از چاشنی های محبوب در آشپزی ایرانی است. به کمک رب گوجه فرنگی رنگ و طعم غذاها بسیار عالی خواهد شد. در گذشته از …
طرز تهیه زرشک رستورانی و نحوه صحیح تفت دادن زرشک مجلسی
طرز تهیه زرشک رستورانی یکی از مشکلات در حین پخت زرشک پلو با مرغ، بدون شک تفت دادن زرشک است. چرا که همه می خواهند زرشک خوش رنگ و پفداری داشته باشند. …
نکات مهم در مورد روش نگهداری خرما و مدت زمان نگهداری
روش نگهداری خرما اکنون که به روزهای ماه مبارک رمضان نزدیک میشویم، خیلی از افراد مقادیر بسیار بیشتری از خرما را در این دوران مصرف میکنند. اما برای اینکه بتوانید در این …
روش خشک کردن باقلا سبز با کیفیت با روش بسیار ساده در منزل
روش خشک کردن باقلا سبز در این مقاله با آموزش کامل و روش خشک کردن باقلا سبز به صورت مرحله به مرحله در کنار شما بازدیدکنندگان عزیز هستیم. پیشینه کاشت و مصرف …