مطالب پر بازدید
خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص گیاه انجدان گیاه انجدان رومی، که در میان گونه‌های گیاهی اروپا از اهمیت برجسته‌ای برخوردار است، در سراسر جهان، به ویژه در کشورهایی چون آلمان، ایالات متحده امریکا، مجارستان، جمهوری چک، …

فوت و فن ها و نکات دلمه برگ مو + رازهای خوشمزه شدن

فوت و فن ها و نکات دلمه برگ مو + رازهای خوشمزه شدن

نکات دلمه برگ مو دلمه برگ مو از غذاهای اصیل و سنتی ایران است که تاریخچه آن به شهرهای اردبیل و تبریز باز می‌گردد. بعضی مردم از این غذا به‌عنوان پیش‌غذا هم …

روش تشخیص میگوی سالم و تازه + چند نکته بسیار مهم

روش تشخیص میگوی سالم و تازه + چند نکته بسیار مهم

روش تشخیص میگوی سالم میگوها غذاهای دریایی کوچکی هستند که طعم بسیار خوشمزه‌ای دارند. اما اگر کهنه یا مانده باشند، ممکن است طعم خوبی نداشته ‌باشند. پس سالم بودن آنها بسیار مهم …

روش نگهداری سوسیس و زمان نگهداری سوسیس در یخچال و فریزر

روش نگهداری سوسیس در خانه

نگهداری سوسیس خانگی در یخچال یا فریزر از کجا بفهمیم سوسیس خراب شده؟ مدت زمان نگهداری سوسیس در یخچال سوسیس یخ زده سوسیس در فریزر خراب میشود تاریخ انقضای سوسیس در یخچال

بدون شک سوسیس یکی از خوشمزه ترین غذاها و شاید مضر ترین غذا در جهان باشد. اما هر چقدر هم مضر باشد، انسان ها نمی توانند از خوردن آن دست بکشند. خیلی از افراد سوسیس را به مقدار خیلی زیاد تهیه می‌کنند و در پایان مجبور می‌شوند آن ها را دور بریزند یا به طرق مختلفی آن ها را نگهداری کنند. اما یادتان باشد اگر طرز صحیح نگهداری سوسیس را بلد نباشید، ممکن است سوسیس خراب شود و همچنین باعث ایجاد مسمومیت غذایی شود. بنابراین ما در اینجا قصد داریم روش های نگهداری سوسیس را به شما آموزش دهیم.

سوسیس را چه مدت می توانیم نگه داریم؟

تهیه سوسیس با کیفیت

البته قبل از آن باید بلد باشید تا سوسیس سالم را از سوسیس خراب تشخیص دهید. اما نگران نباشید. ما تمامی نکات لازم را در این مقاله به شما آموزش می دهیم. پس از آن مدت نگهداری سوسیس و همچنین مدت زمان پخت سوسیس نیز بسیار اهمیت دارد. که این موارد را هم در اینجا پوشش می دهیم. به نظر من بهتر است قبل از اینکه طرز نگهداری سوسیس را یاد بگیرید، نکاتی را درباره خرید سوسیس سالم بدانید.

نکات خرید سوسیس سالم

برای خرید سوسیس مرغوب و سالم توجه کردن به رنگ آن کافی نیست و باید یکسری نکات دیگر را نیز در نظر بگیریم. در بتدا مهم ترین چیزی که باید به آن توجه کنید، بسته‌بندی سوسیس است. شما باید توجه کنید که بسته بندی سوسیس کاملا سالم باشد و لایه پلاستیکی آن پاره نشده باشد. اگر سوسیسی را دیدید که بسته‌بندی آن پاره شده بود، به هیچ عنوان آن را نخرید.

تاریخ تولید و انقضا

همچنین از دیگر نکات مهم برای خرید سوسیس سالم توجه کردن به تاریخ تولید و انقضای آن است. پس این مورد را هم حتما به خوبی بررسی کنید. مورد بعدی این است که حتماً به کارخانه تولید کننده سوسیس توجه کنید. حتما از کارخانه هایی سوسیس را خریداری کنید که بسیار معتبر هستند و مهر استاندارد دارند. چرا که این کارخانه ها بیشتر تحت نظارت قرار دارند و محصولاتشان بسیار ایمن تر و سالم تر هستند.

ظاهر و بوی سوسیس

در نهایت به طور کلی باید به بسته بندی سوسیس توجه کنید. همچنین باید توجه کنید که سوسیس بوی زننده نداشته باشد و رنگ آن غیرطبیعی نباشد. این نکته را هم در نظر بگیرید، سوسیس هایی را که لکه های تیره و سبز رنگ روی آن ها وجود دارد، نباید بخرید. با رعایت کردن این نکات و توجه به آن ها می توانید بهترین سوسیس را تهیه کنید. اما در ادامه بهتر است نکات نگهداری سوسیس را به شما آموزش دهیم. به نکات زیر خوب دقت کنید.

نکات نگهداری سوسیس

قبل از اینکه روش‌های نگهداری سوسیس را به شما توضیح دهیم، باید بگوییم که تا حد امکان سعی کنید سوسیس ها را نگهداری نکنید. هر چقدر هم که این غذاها دارای مواد نگهدارنده باشند و مدت زمان بیشتری بتوانند سالم بمانند، باز هم استفاده از غذاهای مانده توصیه نمی شود. سعی کنید هر وقت که می‌خواهید سوسیس بخرید، به همان میزان مصرف خودتان سوسیس بخرید. شما نمی توانید سوسیس را در دراز مدت درون فریزر و یخچال نگهداری کنید. در نهایت دو یا سه هفته می توانید این مواد را در یخچال نگهداری کنید. اما با این وجود ما تمام نکات نگهداری سوسیس را به شما آموزش خواهیم داد.

محدودیت یخچال

اولین نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که نهایتا سوسیس را می توانید تا ۳۶ ساعت درون یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری سوسیس بهتر است آن را درون فریزر قرار دهید تا منجمد شود. به این صورت می توانید مدت زمان بیشتری از سوسیس ها نگهداری کنید. توجه داشته باشید که هرچه درصد گوشت سوسیس بیشتر باشد، سوسیس مرغوب تر خواهد بود. همچنین سوسیس هنگام پخت حجم کمتری از دست می‌دهد و یا کلاً حجم آن تغییر نمی کند. بنابراین هر چه گوشت موجود در سوسیس کمتر باشد، در هنگام پخت، سوسیس ها بسیار کوچک و چروکیده می شوند. بنابراین به درصد گوشت سوسیس ها توجه کنید.

نکات مهم در پختن سوسیس

اولین توصیه ما به همه افراد این است که به هیچ عنوان از سوسیس خام استفاده نکنند. سوسیس خام می تواند باکتری هایی داشته باشد که موجب ایجاد مسمومیت غذایی شود. به علاوه در فصل تابستان وجود مسمومیت غذایی در سوسیس بسیار بالا می‌رود. چرا که ممکن است باکتری هایی مثل سالمونلا در سوسیس وجود داشته باشند. به همین دلیل شش دقیقه زمان برای پخت سوسیس کافی نخواهد بود. بنابراین شما باید سوسیس ها را به مدت ۱۲ دقیقه بپزید تا باکتری های احتمالی آن ها از بین برود. توصیه بهتر این است که سوسیس ها را اول آب پز کنید و سپس آن ها را سرخ کنید. به طور کلی توصیه می شود که از سوسیس در برنامه غذایی خود زیاد استفاده نکنید. اما می‌توانید هفته ای یکبار آن را در بین غذاهای خود بگنجانید.

سخن پایانی

اگر بخواهیم یک جمع‌بندی کلی انجام دهیم باید بگوییم که از سوسیس خام استفاده کنید. همچنین نگهداری سوسیس برای طولانی مدت اصلا پیشنهاد نمی شود. اگر هم می‌خواهید سوسیس را در وعده غذایی خود مصرف کنید، حتماً در کنار آن از انواع سبزیجات خام نیز استفاده کنید. چرا که این سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان هستند و تا حد خیلی زیادی می توانند از ضررهای این گونه مواد غذایی نیز جلوگیری کنند. ما در این مقاله سعی کردیم مهم ترین نکات را درباره ی سوسیس و نگهداری سوسیس ها به شما آموزش دهیم. حتما به این نکات توجه داشته باشید و آن ها را رعایت کنید. به خصوص هنگام خرید سوسیس از نکات مهم آن غافل نشوید. امیدواریم این نکات به اندازه ی کافی برای شما مفید باشند.

دسته بندی: نکات آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 8 فروردین 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.