روش شستن میوه ها و نکاتی ساده برای نگهداری انواع میوه ها

روش شستن میوه ها و نکاتی ساده برای نگهداری انواع میوه ها

روش شستن میوه ها میوه ها، منبع سرشاری از انواع ویتامین ها و مواد مغذی هستند. حذف میوه از رژیم غذایی، تبعات بسیار بدی برای سلامتی دارد. بهتر است همیشه به شکل …

روش تمیز کردن حرفه ای کله پاچه در منزل به روش کله پاچه ای

روش تمیز کردن حرفه ای کله پاچه در منزل به روش کله پاچه ای

تمیز کردن کله پاچه در روزگاران قدیم، تنها بازاری ها صبح ها برای خوردن کله پاچه به سمت کله پزی ها می رفتند و خانواده ها با صبر و حوصله خودشان در …

گرفتن تلخی پوست پرتقال و فوت و فن های پوست پرتقال خشک

گرفتن تلخی پوست پرتقال و فوت و فن های پوست پرتقال خشک

گرفتن تلخی پوست پرتقال پوست مرکبات از جمله پرتقال، مهمترین منبع رایحه دلپذیر آن هاست. رایج ترین کاربرد پوست پرتقال در فرهنگ غذایی ایرانی برای مرصع پلو مجلسی است. علاو بر رایحه …

نکات استیک

نکات استیک مزه دار کردن استیک گوساله گوشت مناسب استیک

استیک یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که در سراسر دنیا با روش های متنوعی تهیه می شود. درست کردن استیک به روش رستورانی ملتزم دانستن ترفندهایی است که شاید خیلی سخت نباشند. در این مطلب می توانید با برخی از نکات استیک آشنا شوید.

نکات استیک رستورانی

نکات استیک ناپز

برای پخت گوشن ناپز، یک قاشق مرباخوری سرکه سیب به آب اضافه کنید. برای رام کردن گوشت سفت، به مقدار مساوی سرکه و آب گوشت گرم را با یکدیگر ترکیب کنید و اجازه دهید گوشت به مدت ۲ ساعت در آن قرار گیرد.

فوت و فن استیک خوشمزه

برای تهیه استیک نیز فقط کمی سرکه و روغن به آن بمالید و به مدت دو ساعت کنار بگذارید. اگر قصد دارید این خوراک را با کمک مرغ پیر بپزید، چند ساعت آن را در سرکه بخوابانید، این ترفند هم گوشت را نرم خواهد کرد و هم طعم جوجه تازه به آن میدهد. اگر میخواهید گوشت سفت یا مرغ دیرپز، زودتر پخته شوند، اجازه دهید به مدت دو ساعت در ترکیب سرکه و روغن قرار بگیرد. در حین پخت نیز اگر مقدار بسیار کمی جوش شیرین به آب اضافه کنید، گوشت زودتر میپزد.

چطور استیک فیله را برش بزنم

۲۰۰-۲۵۰ گرم از مغز فیله گوساله را به شکل افقی برش دهید و آن را بکوبید تا بافت گوشت تغییر کند. سپس تکه‌های گوشت را به مدت ۱۲ ساعت در ترکیب روغن، ادویه، پیاز و دلمه خرد شده بخوابانید و در یخچال بگزارید. این کار باعث طعم دار شدن گوشت میشود و آن را برای پخت کاملا آماده میکند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.