سبزی قورمه سبزی شامل چیست و سبز قورمه شهرهای مختلف

سبزی قورمه سبزی شامل چیست و سبز قورمه شهرهای مختلف

سبزی قورمه سبزی در هر فرهنگی، معمولا مهارت در طبخ یکی دو غذا را به عنوان معیار حرفه ای بودن سرآشپز تلقی می کنند. در فرهنگ غذایی ایرانی، قورمه سبزی جا افتاده …

نکات طلایی قورمه سبزی و رازهای روغن انداختن قورمه سبزی

نکات طلایی قورمه سبزی و رازهای روغن انداختن قورمه سبزی

نکات قورمه سبزی در فرهنگ غذایی ایران، مهارت در طبخ قرمه سبزی به نوعی بیانگر حرفه ای بودن سرآشپز است. دلیل این مساله این است که سبزی و گوشت داخل قرمه سبزی …

لیست غذاهایی که اگر با مایکروویو گرم شوند خطرناک هستند

لیست غذاهایی که اگر با مایکروویو گرم شوند خطرناک هستند

این غذاها را با مایکروویو گرم نکنید به دلیل تغییر در شیوه آشپزی و همین طور استقبال از تهیه غذاهای سریع، مایکروفر یکی از محبوب ترین وسایل برقی در آشپزخانه های امروزی …

تشخیص روغن زیتون اصل

تهیه روغن زیتون اصل رنگ روغن زیتون سیاه تصویر روغن زیتون مارک روغن زیتون اصل تشخیص روغن زیتون اصل نی نی سایت روغن زیتون اصل را از کجا تهیه کنیم

از روزگاران گذشته، روغن زیتون به عنوان یک ماده بسیار ارزشمند شناخته شده است. این روغن ارزشمند , خاصیت ضد سرطانی داشته و از آن جایی که به نسبت سایر روغن ها درصد چربی غیر اشباع بالاتری دارد ، برای سلامتی خطر آفرین نیست. می توانید روغن زیتون را در انواع سالاد و حتی برای درست کردن انواع خورش و خوراک و مزه دار کردن گوشت و صیفی جات استفاده کنید. تمام ارزش روغن زیتون، به طبیعی و اصل بودن آن است و این درست همان چیزی است که در اغلب موارد افراد برای تشخیص آن تخصص کافی را نداشته و مجبورند با حدس و گمان روغن زیتون را خریداری کنند. ما در این مقاله، بهترین روش را برای تشخیص اصل یا تقلبی بودن روغن زیتون به شما می آموزیم تا از این پس خیالتان راحت باشد که روغن مصرفی شما خالص بوده و هیچ ضرری برای سلامتی تان ندارد. با ما همراه باشید.

تشخیص روغن زیتون اصلی

فریب ارزانی را نخورید!

در نظر داشته باشید که اگر دیدید روغن زیتون با قیمت پایینی عرضه می شود، به احتمال زیاد اصل نیست. البته هر گرانی هم دلیل بر اصل بودن نیست اما امکان ندارد روغن زیتون اصل خیلی ارزان باشد. بهتر است از شیشه های ارگانیک و کوچکتر اما اصل روغن زیتون استفاده کنید، تا حجم بالاتر و ارزان تر از روغنی که از خلوص آن اطمینان کافی ندارید.

بوی روغن زیتون اصل باید چگونه باشد؟

یکی از روش های رایج تسترهای جهانی و همین طور سرآشپزها برای کنترل و بررسی کیفیت مواد غذایی، بهره بردن از حس بویایی است. نیازی نیست خبره باشید تا با بوییدن روغن زیتون به اصل بودن آن پی ببرید. کافی است این نکته را در نظر داشته باشید که روغن اصل، ممکن است متناسب با زمان برداشت آن چند رایحه مختلف داشته باشد. اگر بعد از بوییدن روغن زیتون، برایتان بوی زیتون یا سبزی و سیب تداعی شد، می توانید اطمینان داشته باشید که این روغن تقلبی نیست. این را در نظر داشته باشید که بوی فلزی و تند و زننده بیانگر این مساله است که روغن مورد نظر نامرغوب و یا فاسد است.

رنگ روغن اصل باید چگونه باشد؟

در مورد اینکه رنگ روغن اصل باید چگونه باشد، ادعاهای زیادی وجود دارد. در نظر داشته باشید که انواع مختلفی از زیتون وجود دارد که این تنوع روی رنگ روغن تاثیر گزار است. هنگام روغن گیری نیز چنانچه برگ های زیتون همراه زیتون وارد دستگاه شود رنگ روغن را تغییر می دهد. به همین دلیل است که نمی شود خیلی به این روش اعتماد کرد. البته این را هم در نظر بگیرید که می توان در این مورد روش هایی به کار برد تا مشتری را فریب داد.

روغن زیتون با کیفیت بخرید

یکی از کاراهایی که از عهده شما بر می آید این است که از خریداری روغن زیتونی که در ظروف شفاف، در پشت ویترین یا قفسه و در معرض نور نگهداری شده است اجتناب کنید. این کار باعث می شود تا بسیاری از مواد آنتی اکسیدان موجود در روغن از بین رفته و در نتیجه روغن خاصیت اصلی خود را از دست بدهد.

چطور روغن زیتون را تست کنیم؟

یک روش قابل اتکا در تست روغن زیتون این است که مقداری از روغن زیتون را در یک ظرف مربای تمیز دردار ریخته و سپس در آن را محکم ببندید. اجازه دهید تا به مدت یک شبانه روز این روغن در داخل یخچال بماند. پس از این مدت، اگر روغن همچان مایع بود، می توانید بفهمید که این روغن زیتون تقلبی است. روغن زیتون اصل با بودن در معرض سرما به حالت منجمد در می آید.

روغن زیتون را چگونه نگهداری کنیم؟

پیش از این به اهمیت دور بودن روغن زیتون از نور اشاره کردیم. بعد از خرید روغن زیتون، بهتر است آن را در ظروف سرامیکی یا پلاستیکی تیره بریزید. روغن زیتون باید در جای خشک و خنک نگهداری شود. بهتر است هر بار بعد از مصرف، خیلی محکم در ظرف را ببندید. این را در نظر داشته باشید که اگر روغن در معرض اکسیژن باشد فاسد می شود پس از نگهداری روغن زیتون در ظروف درباز اجتناب کنید.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 21 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.