نحوه جوشاندن انواع کنسرو و نکات مهم در مورد سم کنسرو

نحوه جوشاندن انواع کنسرو و نکات مهم در مورد سم کنسرو

نحوه جوشاندن انواع کنسرو در این مطلب با نحوه جوشاندن انواع کنسرو و برخی موارد دیگر مرتبط با کنسروها آشنا خواهید شد. کنسرو کردن مواد غذایی، یکی از بهترین روش ها برای …

نکات پخت پیتزا و فوت و فن های خوشمزه تر شدن انواع پیتزا

نکات پخت پیتزا و فوت و فن های خوشمزه تر شدن انواع پیتزا

نکات پخت پیتزا همه می دانیم که یکی از خوشمزه ترین غذاها در میان فست فود بدون شک پیتزا است. مخصوصاً اگر کسی این توانایی را داشته باشد که بتواند پیتزای خانگی …

نکات خرید گوشت مرغ و آشنایی با قسمت های مضر بدن مرغ

نکات خرید گوشت مرغ و آشنایی با قسمت های مضر بدن مرغ

نکات خرید گوشت مرغ در چند سال اخیر، حرف و حدیث های بسیاری پیرامون سلامت مرغ های روز مصرفی خانوارها، به گوش می رسد. اگر شما گیاهخوار باشید این مطلب برایتان کاربردی …

نکات دونات

نکات دونات علت سفت شدن دونات علت ترک خوردن دونات فوت و فن خمیر دونات اگر خمیر دونات سفت شد چه کنیم

شاید برای شما هم پیش آمده باشد در هنگام پخت دونات خانگی دچار مشکل شده باشید. مثلاً دونات به خوبی پف نکرده باشد یا دمای پخت دونات را به خوبی نمی دانستند و باعث سوختن یا خام شدن دونات شده است .یا حتی زمان آماده شدن دونات را نمی‌دانستید و بازهم در پخت دونات دچار مشکل شده اید. همانطور که می‌دانید بدون شک دونات خوشمزه ترین شیرینی در دنیا است. اما دانستن نکات دونات از مهم ترین چیز ها در آشپزی است.اگر تمام نکات تهیه دونات را به خوبی ندانید، قطعاً در پخت دونات به مشکل مشکل می‌خورید. درست کردن هر غذا و خوراکی نیازمند دانستن یکسری اطلاعات مهم است.

مهم ترین نکات دونات خانگی

ما در این مقاله سعی داریم مهمترین نکات تهیه دونات را به شما آموزش دهیم. مطمئن هستم دانستن این نکات به شما در آشپزی بسیار کمک می کند. بنابراین بیشتر از این شما را منتظر نمی گذارم و هرچه سریعتر نکات تهیه دونات را به شما توضیح می دهم. مطمئنم بعد از خواندن این نکات شما هم به فکر درست کردن مجدد این شیرینی خوشمزه می افتید. پس من این مقاله را تا انتها مطالعه کنید و این نکات را در آشپزی خود اجرا کنید.

نکات دونات ، قبل از پخت

قبل از پختن این شیرینی فانتزی، مهمترین نکته برای پخت آن تهیه خمیر مناسب است. شما باید توجه داشته باشید که تهیه خمیر دونات با سایر شیرینی ها کمی متفاوت است. شما باید تمام نکات تهیه دونات را به خوبی بدانید. باید در نظر داشته باشید که برای خمیر دونات تا می‌توانید باید خیلی نزدیک به هم کاتر بزنید. اگر کاتر زدن را به خوبی انجام ندهید، قطعاً خمیر شما جمع می شود و پس از مدتی پهن و شل می شود. بنابراین کیفیتی را که می‌خواهید به شما نمی‌دهد و در نتیجه دونات شما خراب می شود.پس این نکته مهم را در نظر بگیرید.

نکات خمیر دونات

از دیگر نکات تهیه دونات درباره خمیر آن، زمان استراحت برای خمیر است. توجه داشته باشید که اگر زمان کافی برای استراحت به خمیر دونات ندهید، دونات شما پفدار نخواهد بود و شما نمی‌توانید یک دونات پف دار و با کیفیت داشته باشید. در نتیجه دونات شما جمع و سفت می شود. از دیگر نکات تهیه دونات در این مرحله، ورآمدن خمیر دونات است. توجه داشته باشید بعد از اینکه خمیر دونات به خوبی ور آمد، تمام مراحل فرم دهی آن را به خوبی انجام دهید. اگر این کار را انجام ندهید و خمیر بیش از حد استراحت کند، در هنگام پخت دچار مشکل می شوید. در این مورد در زمان پخت، دونات روغن بسیار زیادی جذب می‌کند و موقع خوردن دونات، احساس چرب بودن بیش از حد به شما دست می دهد. این موضوع اصلاً برای تهیه دونات خوب نیست. بنابراین نکات تهیه دونات را قبل از پختن حتما رعایت کنید تا به سراغ نکات دیگر برویم.

نکات دونات در حین پخت

یکی از مهمترین نکات پخت دونات بدون شک پف کردن دونات است. اگر دونات به خوبی پف کند، نشان می دهد که یک آشپز حرفه ای آن را درست کرده است. اما برای اینکه دونات شما بتواند خوب پف کند باید یکسری نکات را در نظر بگیرید. اول اینکه حتماً از تابه ای استفاده کنید که بتوانید آن را از سطح شعله با فاصله خوبی قرار دهید. در واقع فاصله از تابه نکته ی مهمی برای پخت دونات است. حتماً باید تابه شما از شعله ها فاصله داشته باشد و روی حرارت مستقیم قرار نگیرد.

نکات ریز پخت دونات

همچنین در زمان پخت دونات باید تابه را به صورت دورانی بچرخانید. کار باعث می‌شود تا دونات شما به خوبی پف کند نسوزد. از دیگر نکات تهیه دونات می‌توانیم به روغن پخت دونات اشاره کنیم. شما برای اینکه بخواهید این شیرینی خوشمزه را درست کنید، حتماً باید روغن را در به دمای مناسبی برسانید و سپس دونات ها را داخل روغن بیاندازید. اگر دمای روغن خیلی زیاد باشد، باعث می‌شود سطح دونات سیاه شود و جلوه زیبایی نخواهد داشت. همچنین روی مزه آن نیز تأثیر می‌گذارد. اگر هم دمای روغن خیلی کم باشد، مدت زمان زیادی طول می‌کشد تا دونات شما بپزد. بنابراین این جا به نظر می‌رسد یکی از مهمترین نکات تهیه دونات دمای روغن آن است. دمای مناسب برای پخت دونات دمای بین ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه است. بنابراین به این نکته توجه داشته باشید.

زمان پخت دونات

اما از دیگر نکات تهیه دونات باید درباره زمان آماده شدن دونات صحبت کنیم. باید بدانید برای پختن کامل دونات، شما تنها به دو دقیقه زمان نیاز دارید. یک دقیقه ی اول را برای سرخ شدن یک طرف دونات صرف کنید و برای یک دقیقه دوم هم طرف دیگر را برگردانید تا سرخ شود. اگر تا به حال دونات شما به خوبی پخته نمی شد، حتماً به دمای روغن توجه نمی کردید. بنابراین این نکات را تا اینجا یادداشت کنید و سعی کنید آنها را در آشپزی به کار بگیرید.

آخرین ‌نکات تهیه دونات

جالب است بدانید نکات تهیه دونات به پایان نرسیده است و هنوز تعداد از آنها باقی مانده اند. اما نکته بعدی که باید آن را بدانید درباره خمیر مایه است. توجه داشته باشید از خمیرمایه ای استفاده کنید که تازه باشد، تا بتوانید دونات خوبی بپذیرید. همچنین اگر در منزل مایه خمیر نداشتید می توانید جوش شیرین و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را جایگزین خمیر مایه کنید.

نکات خوش عطر شدن دونات

توجه داشته باشید بعد از اینکه دونات آماده شد، بگذارید تا برای مدتی خنک شود. پس از آن برای اینکه عطر و بوی خوبی به دونات بدهید، می توانید از یکسری مواد خوشبو و خوش طعم استفاده کنید. برای مثال می توانید به مقدار کمی از وانیل یا پودر هل استفاده کنید. این دو پودر را همراه با پودر قند مخلوط کنید و سپس آن را روی دونات ها بریزید. حالا میتوانید این شیرینی فانتزی را نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.