مسمومیت و بیماری هایی که با مصرف برنج مانده به وجود می آیند

مسمومیت و بیماری هایی که با مصرف برنج مانده به وجود می آیند

مسمومیت با مصرف برنج مانده یکی از بدترین عادت های غذایی در خانواده‌های ایرانی، مصرف غذای مانده است. مخصوصاً برنج مانده و برنج کهنه از جمله مواد غذایی است که به طور …

لیست غذاهایی که اگر با مایکروویو گرم شوند خطرناک هستند

لیست غذاهایی که اگر با مایکروویو گرم شوند خطرناک هستند

این غذاها را با مایکروویو گرم نکنید به دلیل تغییر در شیوه آشپزی و همین طور استقبال از تهیه غذاهای سریع، مایکروفر یکی از محبوب ترین وسایل برقی در آشپزخانه های امروزی …

نکات طلایی خمیر پیتزا و رمز و رازهای خمیر پیتزای نرم و لطیف

نکات طلایی خمیر پیتزا و رمز و رازهای خمیر پیتزای نرم و لطیف

نکات خمیر پیتزا به جرات می شود گفت همان قدر که مواد روی پیتزا، روی طعم آن تاثیر گذار است، خمیر آن نیز می تواند طعم پیتزا را تغییر دهد. اگر خیلی …

روش های اشتباه شستشوی سبزی

سبزی را با چی بشوریم مایع ضدعفونی سبزیجات نحوه ضدعفونی سبزیجات با سرکه بهترین روش ضدعفونی سبزی خوردن شستن سبزی با مایع ظرفشویی

همه می دانند که باید سبزیجات را حتما قبل از مصرف به خوبی شست. می دانیم که تنها با آب کشیدن نمی توان از شر تمامی آلودگی های روی سبزیجات راحت شد و نیاز است که از یک ماده ضدعفونی کننده برای این کار کمک گرفت. بعضی از افراد برای شستن و ضدعفونی کردن سبزیجات، از نمک و مایع ظرف شویی استفاده می کنند چرا که می خواهند به خوبی آن را تمیز کنند. متاسفانه این روش برای تمیز کردن سبزیجات اصلا توصیه شده نیست. حالا چاره چیست؟ با ما همراه باشید.

چگونه سبزیجات را ضد عفونی کنیم؟

نمک و مایع ظرف شویی، عادت بی فایده!

این بدترین روش برای شستشوی سبزیجات است. واقعیت این است که استفاده از نمک و مایع ظرف شویی بی فایده است. قبل از هر چیزی بهتر است از سبزیجات سالمی که با آب سالم آبیاری شده باشند. به جای نمک و مایع ظرفشویی نیز می توانید از محلول ضدعفونی مخصوص سبزیجات و یا پودر پرکلرین استفاده کنید.

بیماری های ناشی از مصرف سبزیجات آلوده

حتما نام حصبه یا تیفوئید را شنیده اید. این بیماری خطرناک یک بیماری باکتریال است که به شدت مسری است. عامل این بیماری، باکتری سالمونلاتیفی است. این باکتری معمولا با خوردن آب آلوده و یا ادرار انسان به بدن منتقل می شود. این باکتری با دفع از بدن خارج می شود اما چنانچه دست ها به خوبی ضدعفونی نشده باشد، فرد می تواند باکتری را به سایرین منتقل کند.

بیماری حصبه

حصبه می تواند از طریق مصرف سبزجات و میوه ای که کاملا ضدعفونی نشده باشد به انسان سرایت کند. به هیچ وجه نباید این مساله را پیش پا افتاده در نظر بگیرید. بدانید که آبیاری شدن سبزیجات با آب آلوده یا فاضلاب و همین طور دفع نامطمئن فاضلاب، می تواند سبب ایجاد این بیماری شود.

علایم حصبه

تب طولانی مقاوم به درمان رایج ترین علامت بیماری حصبه است. علاوه بر آن احساس ناخوشی، تب، درد شکم و خواب آلودگی نیز از عوارض حصبه است. برای بچه ها و بیشتر افراد علایم گوارشی بسیار رایج است. یبوست و اسهال خفیف نیز می تواند از علایم حصبه باشد. با از دست دادن اشتها وزن بیمار نیز کاهش پیدا می کند.

راه حل چیست؟

حصبه تنها یکی از عوارض خوردن میوه نشسته است. برای اینکه دچار این بیماری و یا سایر بیماری های مشابه خلاص شوید بهتر است پیشگیری کنید. ساده ترین پیشگیری شستن میوه ها و سبزیجات و پس از ان شستشوی دست ها به بهترین شکل است.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 3 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.