نکات شله زرد و فوت و فن های درست کردن شله زرد نذری

نکات شله زرد و فوت و فن های درست کردن شله زرد نذری

نکات شله زرد شله زرد یکی از دسرهای خوشمزه سنتی ایرانی است که به دلیل وجود زعفران، زرد رنگ است و آن را به این نام می خوانند. روی این دسر خوشمزه …

روش استفاده و نگهداری از تخم مرغ ترک خورده و شکسته

روش استفاده و نگهداری از تخم مرغ ترک خورده و شکسته

تخم مرغ ترک خورده در گذشته از آن جایی که خرید تخم مرغ های فله به شکل شانه ای بیشتر رایج بود، خیلی وقت ها پیش می آمد که می دیدیم تعدادی …

ترفندهای جدید برای رفع شوری غذا و درست کردن طعم آن

ترفندهای جدید برای رفع شوری غذا و درست کردن طعم آن

رفع شوری غذا نمک می تواند بهترین دوست شما باشد، طعم بسیار خوبی را به غذا می­دهد و آن را از حالت یکنواختی و بی مزگی در می آورد. اما چه اتفاقی …

رازهای فست فودها

رازهای فست فودها , نکات فست فودها

سالم‌ترین غذای فست فودی، ساندویچ فیله کبابی مرغ است. اما قبل از خوردن ساندویچ فیله کبابی مرغ اطمینان حاصل کنید که با کره کمی تفت داده و سپس کبابی شده باشد. خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که فکر می‌کردیم، فست‌فودها وارد زندگی ما شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش بزرگی دارد. برای اینکه با این پدیده مدرن، رفتار متفاوتی داشته باشید، رازهای فست فودها را بخوانید…

مهم ترین رازهای فست فودها

نکته ۱

همیشه در فست‌فود فروشی‌ها، غذاهای محبوب، زودتر پخته و در محلی نگهداری می‌شوند. قاعده این است که بعد از یک زمان معین، اگر مشتری پیدا نشد، این غذاها دور ریخته شود اما بعضی اوقات این اتفاق نمی‌افتد. بنابراین بهترین زمان سفارش غذا و خوردن فست‌فودها برای ناهار بین ساعت ۳۰/۱۲ تا ۳۰/۱۳ ظهر و برای شام بین ساعت ۳۰/۸ تا ۳۰/۹ شب است.

نکته ۲

سالم‌ترین غذای فست فودی، ساندویچ فیله کبابی مرغ است. اما قبل از خوردن ساندویچ فیله کبابی مرغ اطمینان حاصل کنید که با کره کمی تفت داده و سپس کبابی شده باشد. برای اطمینان، کافی است کمی از گوشت مرغ را جدا کنید و بچشید.

نکته ۳

وسایل آشپزخانه و سرو نوشیدنی در فست‌فودها را با ماده‌های شوینده شیمیایی در آخر شب تمیز می‌شوند. اگر اولین مشتری فست‌فودها در صبح بعد باشید، قاعدتا آثار این مواد همچنان وجود دارد و ممکن است در غذای شما هم باشد.

نکته ۴

به نظر شما خطوط گریل روی همبرگر شما واقعی است و به خاطر آتش است؟! ابدا این‌طور نیست، آن کار کارخانه تولید همبرگر است.

نکته ۵

فست فودها وظیفه دارند که اگر شما بخواهید بایستی غذایتان را همان لحظه حاضر کنند و از غذای از قبل آماده شده برای شما نگذارند. حالا برای اینکه مسأله‌ای و درگیری‌ای پیش نیاید، می‌توانید به عنوان مثال بخواهید که سیب‌زمینی شما را بدون نمک بدهند یا ساندویچ را بدون سس.

نکته ۶

از واژه «اضافه» برای درخواست تغییر ماده‌ای در غذای خود استفاده نکنید. زیرا با شنیدن این واژه‌، درخواست شما به هر شکلی که برداشت شود، انجام می‌شود. به طور واضح توضیح دهید درخواستتان چیست.

نکته ۷

اگر کارکنان فست فودی شما را مسخره کنند بابت سفارش دادن غذاهای رژیمی، سالاد ماکارونی، سالاد مرغ با نان تست سرخ شده، مطمئن باشید خوردن یک ساندویچ فیله کبابی، نسبت به غذاهای فست فودی دیگر کالری کمتری دارد.

نکته ۸

اگر شما رفتار درستی با کارکنان و کارگران یک رستوران نداشته باشید، احتمال اینکه غذای شما، تمیز و سالم سرمیزتان نیاید وجود دارد.

نکته ۹

ساده ترین راه برای اینکه بفهمید به رستورانی تمیز و پاکیزه آمده‌اید، توجه کردن به یخ‌های داخل لیوان است. اگر یخ‌ها شفاف باشند و املاح نداشته باشند، مطئمن باشید غذایی تمیز می‌خورید.

نکته ۱۰

اشتباه‌ترین راه برای انتخاب فست‌فودها زمانی اتفاق می‌افتد که وقتی اسم فست‌فود را می‌شنوید، به طور ناخودآگاه یاد عکس‌ همبرگرها و سوخاری‌های خوشمزه تبلیغات می‌افتید و حتی ممکن است به خاطر عکسی که در تبلیغات رستوران‌ها می‌بینید، به آنجا بروید. دلیل این اشتباه این است که برای آن‌چیزی که در عکس مشاهده می‌کنید، عکاس خوب، فیلترهای عکاسی و چند ساعت زمان، هزینه شده ولی برای غذای شما کمتر از ۲۰ دقیقه.

نکته ۱۱

سعی کنید که تلفن همراه خود را هنگام سفاش در جیبتان بگذارید تا هم صندوقدار خسته اذیت نشود و هم سفارش دقیق تری داشته باشید.

نکته ۱۲

گاهی غذاها رایگان یا با تخفیف سرو می‌شوند چون آماده شده‌اند و یا ممکن است زمان سرو آنها سررسیده باشد. البته این به شیفت مدیر بستگی دارد و این امکان وجود دارد که مدیر با این پیشنهادهای جذاب به مشتریان موافقت نکند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 14 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.