علت وا رفتن کوفته و فوت و فن درست کردن کوفته حرفه ای

علت وا رفتن کوفته و فوت و فن درست کردن کوفته حرفه ای

علت وا رفتن کوفته کوفته، یکی از کهن ترین انواع غذاهای ایرانی است. این غذای خوشمزه در ایران تنوع بالایی داشته و معمولا ترکیبی از گوشت و سبزیجات است که با انواع …

تفاله لیمو ترش چه کاربردی دارد و روش های استفاده از آن

تفاله لیمو ترش چه کاربردی دارد و روش های استفاده از آن

تفاله لیمو ترش لیموترش یکی از دوست داشتنی ترین انواع مرکبات است که در انواع خورش ها و دسر ها و حتی شیرینی ها از آن استفاده می شود. علاوه بر طعم …

نکات آرد سوخاری و فوت و فن نگهداری و فاسد شدن آن

نکات آرد سوخاری و فوت و فن نگهداری و فاسد شدن آن

نکات آرد سوخاری «خمیر وسطش رو دور نریزید!» این جمله را مادربزرگ هر وقت که سر سفره نان باگت داشتیم، می‌گفت و بعد از غذا هم آنها را جمع می‌کرد و به …

نکات دم کردن چای

چای چند دقیقه باید دم بکشد طرز تهیه چای آتیشی از کجا بفهمیم چای دم کشیده چگونه چای را طعم دار کنیم روش تهیه چای سیاه چگونه چای دم کنیم مدت زمان دم کشیدن چای سبز خوش رنگ شدن چای

چای، نوشیدنی جدا نشدنی از زندگی ما ایرانیان است که در تمامی مجالس و مهمانی ها یا حتی در هنگام استراحت و برا رفع خستگی انتخاب مناسبی است اما آماده کردن چایی خوش رنگ و خوش طعم کار ساده ایی نیست و با رعایت چند نکته ساده اما اساسی میتوانید چایی مطلوبی برا خود یا مهمان هایتان آماده کنید، پس ادامه مطلب را از دست ندهید.

چگونه چای دم کنیم؟

ظروف مناسب

استفاده از ظروف مناسب برا دم کردن چایی تاثیر زیادی در طعم چایی خواهد داشت که از بهترین ظروف میتوان به ظروف چینی اشاره کرد و ظروف شیشه ایی و لعابدار نیز انتخاب های مناسبی است. برای بهتر و سریع دم کردن چایی بهتر است قوری را قبل از دم کردن چایی گرم کنید برای این کار میتوانید قوری را بر روی کتری در حال جوشیدن قرار دهید یا آب جوش را درون کتری بریزید و سپس خالی کنید این کار بر روی زمان دم آوری و طعم چایی تاثیر گذار است.

از بین بردن لکه های رو استکان

بار ها برایتان اتفاق افتاده است لکه هایی در فنجان یا استکان چایی مشاهده می کنید برای جلوگیری از این مسئله میتوانید  آب سرد را درون کتری بریزید عموما برای تسریع در آماده کردن چایی از آب سرد درون کتری استفاده میکنند که باعث لکه انداختن بر روی استکان ها میشود

آب درون کتری

قبل از دم کردن چایی لازم نیست کتری را کامل پر از آب بکنید و تنها به اندازه نیاز آب بریزید که جوش بیاید و بعد از دم کردن چایی کتری را دوباره آب کنید.

آب تازه

استفاده از آب تازه تاثیر مستقیمی در طعم و خاصیت چای شما دارد پس سعی کنید همیشه از آب تازه استفاده کنید آب چندبار جوشیده شده طعم و خاصیت چایی را بی کیفیت میکند.

صرفه جویی در آب

برای صرفه جویی در مصرب انرژی از آب های چندبار جوشیده شده برای آبیاری گل و گیاه میتوانید استفاده کنید.

دم کشیده چای

زمان دم کشیدن چایی بستگی به نوع چای متغیر است معمولا چای بین ۳ تا ۵ دقیقه زمان میبرد تا دم بکشد اما برخی از چای ها که به چای “دیر دم” شناخته می شوند بین ۱۰ الی ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارند تا دم بکشند

جوشیدن چای

اگر چای زمان زیادی دم بکشد به اصلاح جوشیده میشود و رنگ و طعم خود را کاملا از دست می دهد. با چندین با آزمون و خطا زمان دقیق دم آوری چای خود را به راحتی میتوانید به دست آورید.

طعم دادن به چای

خستگی از طعم یکنواخت مشکلی ست که علامندان چای با آن روبرو هستند برای رفع این مشکل میتوانید از طعم دهنده ها استفاده کنید تا چایی شما متنوع و خوش طعم تر شود. از افزودنی های قابل استفاده برای چای میتوان به زعفران، چوب دارچین، هل سبز که عطر بسیار مطلوبی به چای شما میدهد استفاده کنید. از عرقیجاتی همچون بهارنارنج یا گل محمدی و .. هم میتوانید استفاده کنید.

چای با افزودنی ها

برای دم کردن چای با افزودنی کافیست چند برگ از افزودنی یا مقدار کمی از عرقیجات را در قوری انداخته و همراه چای دم کنید مسیله قابل اهمیت میزان اسفتاده از افزودنی هاست که باید به اندازه کافی باشد زیرا مقدار بیش از اندازه آن طعم زننده و بدی ایجاد میکند

چای میوه ای

شما همچنین میتوانید از میوه ها و سبزیجات تازه برا افزودن به چای خود استفاده کنید که عطر و طعم بسیار عالی به چای شما میدهد میتوانید از نعناع تازه یا سیب و به رنده شده که در آفتاب خشک شده اند در چای خود استفاده کنید و لذت ببرید.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 3 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.