سبزی مناسب برای هر نوع ترشی + راز خوشمزگی ترشی
سبزی مناسب برای هر نوع ترشی
سبزیها از جهت طعم، عنصر اصلی تشکیل دهنده ترشی هستند. یکی از سبزیهایی که همیشه در ترشیها استفاده میشود، شوید است. به علاوه، سبزیهای دیگری مانند نعنا، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان نیز در ترشیها به کار میروند. هر کدام از این سبزیها طعم و عطر خاص خود را به ترشی میدهند و ترکیب این هفت سبزی، ترشی را به طعم ایدهآل میرساند. برای مشاهده مقاله “سبزی مناسب برای هر نوع ترشی” در ادامه با چی شی همراه باشید.
سبزی مناسب هر ترشی چیست؟
ترشی هفت بیجار
از سبزیهایی مانند پونه، نعناع و ریحانی استفاده میشود تا به ترشی هفت بیجار طعم خوشمزهای بدهند.
ترشی لیته بادمجان
برای بهبود طعم ترشی لیته بادمجان، از سبزیهایی مانند نعناع، ترخان، ریحان، گشنیز، جعفری و مرزه استفاده میشود.
ترشی بادمجان
برای این ترشی توصیه میکنیم از سبزیجاتی مثل نعناع، مرزه، جعفری، ترخون، پونه سبزی شمالی و ریحان استفاده کنید.
ترشی نازخاتون
سبزیهایی مانند ریحان، ترخون، نعنا و پیازچه، جعفری و گشنیز در ترشی نازخاتون استفاده میشوند.
ترشی خیار حلقهای
سبزیهای ترخون و گلپر به ترشی خیار حلقهای اضافه میشوند.
ترشی پیاز
سبزی مناسب برای ترشی پیاز، نعنا خشک است.
ترشی تره
سبزیهایی مانند اسفناج تازه، گشنیز، جعفری، نعناع و شوید به ترشی تره اضافه میشوند.
ترشی واش
جعفری، گشنیز، تره، نعنا خشک و خلواش چوچاق از جمله سبزیهای اصلی در ترشی واش هستند.
ترشی گل کلم
سبزیهای معطری مانند مرزه، ترخون، گشنیز و جعفری در ترشی مخلوط گل کلم استفاده میشوند.
ترشی شور
برای تهیه ترشی شور، سبزیهایی مانند کرفس، شوید، جعفری، مرزه و ترخون به کار میروند.
ترشی آب گوجه
برای تهیه ترشی آب گوجه از سبزیهایی مانند کرفس، گلپر، تخم گشنیز استفاده میشود.
ترشی فلفل تند
برگ بو سبزیای است که برای ترشی فلفل تند استفاده میشود.
ترشی فلفل دلمهای
برای بهبود طعم ترشی فلفل دلمهای از سبزیهایی مانند نعناع، مرزه، جعفری و ترخون استفاده میشود.
ترشی سیر
در ترشی سیر، اغلب بدون سبزی استفاده میشود، اما برخی افراد ترخون را به ترشی سیر اضافه میکنند.
ترشی قارچ
سبزیهایی مانند فلفل سبز یا قرمز، سیر، ترخون و نعناع در ترشی قارچ به کار میروند.
ترشی کدو سبز
سبزیهایی مانند شوید خرد شده تازه، جعفری خرد شده و برگ بو به ترشی کدو سبز اضافه میشوند.
نکات کلی درباره سبزیهای مناسب ترشی
– برخی از ترشیها نیازمند سبزیهای خرد شده ریز، درشت یا سابیده هستند، بنابراین قبل از افزودن سبزیها به ترشی، آنها را به مدت دو ساعت آبکش کرده و سپس خرد کنید و به ترشی اضافه کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ست گردنبند و گوشواره و انگشتر طلا شیک ترین نمونه های بازار تهران
- 15 طرح فوقالعاده از پک انگشتر چندتایی مینیمال؛ خاص و مینیمالپسند
- ۱۵ طرح فنجون گوگولی و کیوت جدید؛ ایدههای خاص برای هر سلیقه
- زیباترین کفشهای سفید لاکچری عروس؛ ۱۵ عکس بینظیر
- کیک طرح فارغ التحصیلی؛ ۱۵ ایده جذاب برای یه جشن به یادموندنی
- کیف طرح دار | بهترین مدلهای کیف کوچک زنانه برای استایلهای مینیمال