رابطه میگرن و بوتاکس + موارد منع بوتاکس و نکات مهم
میگرن و بوتاکس در تساوی
در ابتدای امر پیشینه ای از بوتاکس را به اشتراک می گذاریم، بوتاکس از باکتری ای به نام بوتولینیوم تولید می شود که این باکتری باعث فلج موقت عضلانی می شود. از دیرباز از این روش جهت درمان بیماری های مغز و اعصاب، تیک چشمی و گردنی و میگرن استفاده می شده است. اما در حال حاضر برای زیبایی های پوستی اعم از جلوگیری از چین و چروک های ناشی از افزایش سن بهره می برند. به همین منظور در سال ۲۰۱۰ درمان میگرن از طریق بوتاکس از سمت سازمان FDA (سازمان غذا و دارو) مورد تایید قرار گرفت.
رابطه بوتاکس و میگرن
آشنایی با میگرن
حال میگرن چیست؟ میگرن به سر دردهای مکرر که اغلب ناحیه به خصوصی از سر را در بر می گیرد و شدت دردهای نبضی به حدی زیاد است که موجب اختلال در کارهای روزانه، گیجی و حالت تهوع است، گفته می شود. و این سر درد روزها بی وقفه می تواند ادامه پیدا کند.
آشنایی با این درمان
از آنجایی که از شواهد امر پیداست با تزریق بوتاکس بر ناحیه هایی از پیشانی می توان درد میگرن را برطرف کرد. به این صورت که باکتری بوتولینیوم و به اصطلاح سم بوتولیس مسیر درد در سیستم عصبی مرکزی و اعصاب را که از طریق نخاع گسترش پیدا می کند را می یابد و این ارتباط را قطع می کند. زمانیکه دارو به ماهیچه های اطراف صورت و گردن و نواحی که سر درد از آنجا شروع می شود، بر خورد می کند، دارو توسط اعصاب برداشت می شود و در انتقال عصبی درد دخالت داده می شود و همین گردش باعث بهبود می شود.
چگونگی تزریق
متخصص مغز و اعصاب با استفاده از سوزن بسیار ظریفی، این باکتری را به داخل ماهیچه های کوچک زیر پوست در نواحی سر و گردن و پیشانی و شقیقه ها تزریق می کند. این تزریق از درد چندانی برخوردار نیست اما بهتر است قبل از تزریق از پماد زایلاپی به عنوان بی حسی موضعی استفاده کرد.
این تزریق ها می تواند از شدت این دردهای میگرنی بکاهد اما در برخی اوقات مشاهده شده است که با چندین تزریق متوالی می توان به طور کامل از سردردهای میگرنی رهایی یافت که البته این تزریق جهت استفاده از سر دردهای مزمن میگرنی قابل استفاده است.
آگاهی در مورد تزریق بوتاکس
زمانی که تصمیم به تزریق بوتاکس میگیرید به برخی نکات باید توجه کنید از آن جمله که:
این درمان برای افراد بالای ۱۸ سال مجاز می باشد که ۱۵ روز و یا بیشتر در ماه به سردردهای مزمن دچار می شوند.
افرادی که به پروتئین شیر گاو آلرژی دارند نیز جزو موارد منع تزریق به شمار می روند.
خانم های باردار برای تزریق منع دارند.
سردرد کوتاه پس از تزریق و یا کبودی محل تزریق، افتادگی یک پلک یا ابرو، چشمان مرطوب یا خشک که از حالت عادی خارج باشد و آبریزش از دهان از دیگر علائم موقتی پس از تزریق بوتاکس می باشد.
مطالب جذاب از سراسر وب
- چیدمان کمد دیواری دخترانه با ترفند های نظم دهی پینترستی
- ۱۵ مدل کفش جدید عروس که راحتی و زیبایی را به پای شما میآورد
- ۱۵ عکس از شیکترین کلاه بافت زنونه زمستونی؛ انتخابهای فوقالعاده برای شما
- ۱۵ مدل پالتو شیک و جدید بنفش برای زمستون امسال؛ متفاوت و جذاب باشید
- ۱۵ ایده برای مدل ناخن زرد؛ شیک و متفاوت باش
- مدل بلوز و شلوار بافت جدیدترین ترندهای زمستانی