چکار کنیم رب گوجه قرمز شود؟ + مهمترین نکات را بدانید!
چکار کنیم رب گوجه قرمز شود؟ رب گوجهفرنگی، یکی از مهمترین مواد اولیه در آشپزخانهها و به ویژه در غذاهای ایتالیایی است. این ماده اولیه اصلی توسط ایتالیاییها ابداع شده است. آنها …
مقدار مرغ برای جوجه کباب هر نفر + با استخوان و بدون استخوان
مقدار مرغ برای جوجه کباب هنگام تصمیم به تهیه جوجهکباب، یکی از مسائل مهم و چالشبرانگیز این است که چه مقدار مرغ برای مهمانان باید تهیه کنیم. در این مقاله از سایت …
اشتباهات فریز کردن گوشت + نکات و راهکارهای مهم
اشتباهات فریز کردن گوشت گوشت قرمز، علاوه بر طعم لذیذی که دارد، محتوای غذایی بسیار مفیدی نیز ارائه میکند. اما برای حفظ این مفید بودن، باید با دقت به آماده کردن و …
زیان های بسته بندی غذا با فویل آلومینیومی و توصیه های ایمنی
بسته بندی غذا با فویل آلومینیومی
در اکثر رستوران ها و همین طور فست فود های بیرون بر، از فویل های آلومینیومی برای بسته بندی انواع خوراک و ساندویچ استفاده می کنند. علاوه بر این، فویل های آلومینیومی در آشپزخانه منازل نیز کاربردهای فراوانی دارد. علاوه بر روکش خوراک ها و انواع کیک که در فر پخته می شود، از فویل آلومینیومی، برای نگهداری غذاها در یخچال نیز استفاده می شود. آیا تا کنون این سوال برایتان پیش آمده که آیا بسته بندی غذا با فویل آلومینیومی برای سلامتی بی خطر هست یا خیر؟ با توجه به رواج مصرف فویل های آلومینیومی در آشپزخانه، بهتر است با ما همراه باشید تا جواب این سوال را بدانید.
زیان های بسته بندی غذا با فویل آلومینیومی
ریسک بالای بسته بندی غذا با فویل آلومینیومی
مانند بسیاری دیگر از ظروف یک بار مصرف، فویل و ظروف آلومینیومی یک بار مصرف نیز کیفیت های متفاوتی دارند که ممکن است نتوانید به سادگی به آن پی ببرید. انواع ارزان تر و بی کیفیت این فویل ها اغلب حاوی مقداری سرب هستند که برای سلامتی به شدت مضر است. علاوه بر سرب، مصرف خود آلومینیوم نیز تا حدی برای سلامتی مجاز است. در اغلب موارد با مصرف این فویل ها و ظروف، مقداری بیش از حد استاندارد آلومینیوم وارد بدن مصرف کننده شده و می تواند بسیار مشکل ساز باشد. متاسفانه حتی ظروف و قابلمه های آلومینیومی نیز، در صورتی که پوشش محافظ استاندارد نداشته باشند می توانند بسیار برای سلامتی مضر باشند. متاسفانه درصد بالای آلومینیوم در رژیم غذایی می تواند در بروز بیماری هایی همچون آلزایمرو آسیب های جدی به سلامتی استخوان ها موثر باشد.
بدترین انتخاب: مواد اسیدی
در نظر داشته باشید که چنانچه روی گوشت یا جوجه را با فویل می پوشانید، سطح آن با آبلیمو،رب، سرکه و یا ماست برخورد نداشته باشد. مجاورت این مواد با آلومینیوم سرعت انتقال مواد سمی موجود در آلومینیوم را به غذا بیشترمی کند.
چاره چیست؟
استفاده از فویل های آلومینیومی در برخی از دستورها یک اصل غیر قابل تغییر است. برای اینکه از آسیب های جدی در امان باشید باید چند نکته را در نظر داشته باشید.
نکته اول: از فویل آلومینیومی و ظروف یک بار مصرف آلومینیومی معتبر و استاندارد استفاده کنید.
نکته دوم: غذا را در فویل نگهداری نکنید.
نکته سوم: بعد از خرید غذاهای بیرن بر که در ظروف آلومینیومی یک بار مصرف سرو می شوند، بلافاصله غذا را به ظروف چینی منتقل کرده و میل کنید.
نکته چهارم: از تماس آلومینیوم با مواد اسیدی جلوگیری کنید.
- منبع :
- عکس از zoodpazzfood