طرز تهیه فرنی شعریه خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه فرنی شعریه خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه فرنی شعریه فرنی شعریه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ایرانی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی …

طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص خامه ای

طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص خامه ای

طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی پاناکوتا کدو حلوایی یکیک از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که در فصل های پاییز و زمستان درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه دسر زعفرانی خوشمزه به روش شیک و مجلسی

طرز تهیه دسر زعفرانی خوشمزه به روش شیک و مجلسی

طرز تهیه دسر زعفرانی دسر زعفرانی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و شکیل است که برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه دسر لوتوس

طرز تهیه دسر لوتوس , دستور تهیه دسر لوتوس

دسر لوتوس یک دسر بین المللی است که از کرم و بیسکوییت لوتوس بدست می آید. این دسر به صورت لایه ای با مخلوط خامه و پنیر و مخلوط بیسکوییت و کرم تهیه می شود که بسیار خوشمزه است. پیشنهاد می شود این دسر زیبا را به صورت تک نفره در ظروف کوچک تهیه نمود و تزیین کرد. این دسر را می توان در جشن های تولد و مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه دسر لوتوس در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر لوتوس
کرم لوتوسبه مقدار لازم
بیسکوییت لوتوسبه مقدار لازم
خامه صبحانه۱ پاکت
پنیر خامه ای۳۵۰ گرم
پودر شکربه میزان لازم
پودر خامه۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه دسر لوتوس

مرحله اول

برای تهیه دسر لوتوس مجلسی در ابتدای کار، مقداری از بیسکوییت لوتوس را درون آسیاب یا غذا ساز می ریزیم تا پودر شود. سپس در یک کاسه، بیسکوییت پودر شده را به کرم لوتوس اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که کرم لوتوس در لوازم قنادی فروشی ها و سوپر مارکت های خارج از کشور به راحتی یافت می شود. البته مطمئنا در برخی فروشگاه های مخصوص لوازم قنادی داخل کشور هم بتوانید آنرا پیدا کنید.

مرحله سوم

در این مرحله یک کاسه دیگر برداشته و خامه و پنیر را درون آن می ریزیم و کمی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. سپس شکر را اضافه کرده و با هم با همزن می زنیم تا یکدست شود. اگر فرم گرفت که نیازی به پودر خامه نیست.

مرحله چهارم

در صورتی که مواد به خوبی فرم نگرفت، کمی پودر خامه حدود دو تا ۴ قاشق غذا خوری به مخلوط اضافه کرده و با همزن چند دقیقه مواد را می زنیم تا فرم بگیرد. توحه داشته باشید که معمولا از ظرف های تک نفره برای این دسر استفاده می شود.

مرحله پنجم

البته برای شیک تر شدن دسر می توان از شیشه های کوچک مربایی یا دنت استفاده کرد. یک لایه از مخلوط کرم لوتوس می ریزیم. لایه دوم را از مخلوط پنیر و خامه استفاده می کنیم. مجدد این لایه ها را یکی در میان تکرار می کنیم تا ظرف پر شود.

مرحله ششم

در آخر، یک بیسکوییت لوتوس روی آن جهت تزیین قرار می دهیم. می توان با استفاده از شکلات رنده شده یا ترافل های رنگی آن را تزیین کرد. سپس درون یخچال قرار می دهیم تا به خوبی استراحت کند. حدود ۴ تا ۶ ساعت زمان برای استراحت کافی است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.