چطور شوهرم را حرف گوش کن کنم + راه های بسیار ساده
چطور شوهرم را حرف گوش کن کنم
ممکن است در برخی مواقع هنگامی که با همسرتان صحبت میکنید، احساس کنید که حرفهایتان چنان به سرعت از ذهنش عبور میکند که انگار از یک گوش وارد شده و از دیگری خارج شده است. میخواهید شوهرتان به حرفهایتان با توجه و دقت گوش کند؟ یکی از کلیدهای این موضوع، درک و فهم تفاوتهای سبک ارتباطی مردان و زنان است. اگر بتوانید با همسرتان به شکل موثرتری ارتباط برقرار کنید، قطعا او نیز به حرفهایتان گوش میدهد. در این مقاله، ما در خصوص چگونگی ترغیب کردن شوهرمان به گوش کردن بیشتر به صحبتهایمان توضیحاتی ارائه میدهیم. بیایید در ادامه با جواب سوال “چطور شوهرم را حرف گوش کن کنم” همراه باشید.
شوهر مطیع و حرف گوش کن
فهرست محتوا
فهم تفاوتهای ارتباطی بین مردان و زنان
زنان و مردان با توجه به نیازها و خواستههای متفاوتی که دارند، به شیوههای متفاوتی ارتباط میبرند. زنان از لحاظ ارتباطی معمولا انعطافپذیرتر هستند و میتوانند خود را با سبک برقراری ارتباط با مردان سازگار کنند. زنان انتظار قدردانی در رابطه را دارند، در حالی که مردان ارزش میدهند به حفظ احترام. فهمیدن زبان عشق همسرتان میتواند به شما کمک کند تا به شیوهای درست با او ارتباط برقرار کنید.
ایجاد فضای آرام و صمیمی برای برقراری ارتباط
گاهی اوقات ممکن است حس کنید روبهرو نشستن با همسرتان و برقراری تماس چشمی در طول یک مکالمه جدی میتواند آشفتهکننده باشد. نشستن کنار همسرتان میتواند یک فضای صمیمی و آرام برای شروع مکالمه ایجاد کند. مردان انتظار دارند که به آنها احترام گذاشته شود و تماس چشمی اجباری ممکن است برای برخی از آنها نشانه ای از تهاجم برداشت شود. در طول مکالمه، میتوانید دست همسرتان را بگیرید. این کار به شما هر دو یادآور میشود که چقدر برای یکدیگر اهمیت دارید و به یکدیگر احترام میگذارید.
رعایت صراحت در مکالمه
هنگام مکالمه با همسرتان، یکی از نکات مهم رعایت صراحت است. اگر بجای گفتن اصل مطلب، دنبال حرفهای فرعی باشید، ممکن است همسرتان به سرعت از مکالمه خسته شود. با این حال، گاهی اوقات خبر بد را با استفاده از تکنیک ساندویچی بیان کنید، یعنی خبر بد را بین دو خبر خوب قرار دهید. وقتی میخواهید یک موضوع را مطرح کنید، با قاطعیت به همسرتان بگویید و به او فرصت بدهید تا پاسخ دهد. همچنین، هنگامی که ناراحتی خود را بیان میکنید، بهتر است راه حل احتمالی هم ارائه دهید.
اهمیت گوش دادن فعالانه
در بعضی از اوقات ممکن است دلیل اینکه همسرتان به حرفهایتان به خوبی گوش نمیدهد، این است که او فکر میکند شما هم حرفهایش را نمیشنوید. آیا هنگامی که او در حال حرف زدن است، واقعا به او گوش میدهید؟ گوش دادن فعالانه بیشتر از شنیدن حرفهای او است، یعنی به حرفهایش توجه کنید و آنها را تایید کنید. هنگامی که همسرتان در حال حرف زدن است، با استفاده از زبان بدن و حتی تأییدات کوتاه، به او نشان دهید که تمام توجهتان به سمت او است.
اجتناب از غرزدن: ارتباطی متفاوت
باور کنید یا نکنید، یکی از موثرترین راهها برای ارتقاء ارتباط با همسرتان، اجتناب از غرزدن است. باید توجه داشته باشید که غرزدن میتواند روحیه و انگیزه مرد را آسیب ببیند و احساس رفتار کودکانه با او را برانگیزد. پس چرا بارها و بارها از او خواسته میشود که کاری را انجام دهد که قبلا انجام نداده است؟ ساده است. این روش برای ارتباط گرفتن مناسب نیست. هر بار که از او میخواهید کاری را انجام دهد، حتی اگر با شیوهای آزاردهنده، او احتمالا آن را انجام نخواهد داد.
انتخاب زمان مناسب برای گفتگو
همیشه لحظاتی وجود دارد که شوهرتان خوابآلود، عصبانی یا حالش بد است. این لحظات، زمان مناسبی برای آغاز گفتگو نیستند. اگر شوهرتان به شما بگوید که این زمان مناسبی برای صحبت نیست، به احترام او قدردانی کنید و صبر کنید. از او بخواهید که زمانی که حالش بهتر شد و آماده صحبت بود، به شما اطلاع بدهد. توجه داشته باشید، گفتوگوی دونفره فقط زمانی میتواند نتیجهبخش و مفید باشد که هر دو طرف آمادگی لازم را داشته باشند.
اطلاعرسانی قبلی و احترام به فضای شخصی
وقتی خواستید با شوهرتان صحبت کنید، از قبل به او اطلاع دهید. این کمک میکند تا او بداند که قرار است در مورد موضوع مهمی صحبت کنید. نزدیک شدن به شوهرتان و صحبت کردن به طور دوستانه، بدون طعنه زدن، میتواند بهترین راه برای نشان دادن اهمیت گفتگو و جلب توجه او باشد. فریاد زدن یا بلند کردن صدایتان، راههای مناسبی برای جلب توجه همسرتان نیستند.
انتخاب مکان مناسب برای گفتگو
همچنین، مکان و زمان صحبتکردن نیز اهمیت فراوانی دارد. ممکن است ترغیب شوید که در لحظات ناراحتی با تلفن همراه شوهرتان تماس بگیرید و درباره ناراحتیتان صحبت کنید، اما این کار زمانی که او در محل کار است یا به هر نحوی مشغول است، نتیجه خوبی نخواهد داشت. بهترین مکان برای گفتگو، جایی است که بتوانید بدون داشتن مزاحم صحبت کنید. اگر بچه دارید، منتظر بمانید تا بخوابند یا از خانه بیرون بروند. این موضوع به شما فرصت میدهد تا تمرکز بیشتری بر روی مکالمه داشته باشید و همچنین به شوهرتان فرصت میدهد تا به شما تمرکز کند.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل جذاب پالتو پانچ شیک و کاربردی؛ برای تیپای روزمره و خاص
- لباس یلدایی نوزادی با ست های کفش و تل بافت و توردوزی شده
- ۱۵ طرح بینظیر از لباس مجلسی شیک و لاکچری؛ برای خاصپسندها
- جدیدترین ترندهای ۱۴۰۳ در دنیای مانتو اسپرت بلند؛ استایل شیک و راحت
- ۱۵ مدل شگفتانگیز هودی با کلاس دخترونه برای استایل پاییزی
- رنگ مو روشن ترند | چطور استایلی به روز داشته باشیم؟
الان رفیقای من عکس میگیرن با شوهرشون من دوست دارم همسرم باهام عکس بگیره فقط میگه باشه و عمل نمیکنه میگه امروز و فردا نمیگیره چیکار کنم بخدا وقتیرفیقا مومیبینم یه جوری میشم یه راه حل خوب بهم بگین به حرفام گوش بده
سلام
برای این موقعیت که توضیح دادی، شاید بهتر باشه به جای اینکه مستقیما از همسرت بخوای عکس بگیره، یک تجربه یا لحظه خاص و رمانتیک بسازی که هر دوی شما از اون لذت ببرید و به طور طبیعی به یک عکس خوب بینجامد. مثلا میتوانی یک قرار غیرمنتظره برای شام در یک مکان زیبا ترتیب بدهی، یا یک فعالیت مشترک که هر دوی شما از انجام دادنش لذت میبرید، مانند پیادهروی در طبیعت، برنامهریزی کنی.
در این لحظات، میتوانی به طور غیرمستقیم ایده گرفتن عکس را مطرح کنی، مثلا با گفتن اینکه دوست داری این خاطرات خوب رو ثبت کنی تا همیشه به یاد داشته باشی. همچنین میتوانی تاکید کنی که این عکسها برای خودتان است و نیازی به اشتراکگذاری آنها در شبکههای اجتماعی یا با دیگران نیست، مگر اینکه هر دوی شما راحت باشید.
اگر احساس میکنی که همسرت همچنان مایل به عکس گرفتن نیست، ممکن است مفید باشد که در یک زمان آرام و بدون تنش در مورد احساساتت با او صحبت کنی. بیان کن که چرا برای تو مهم است و بپرس چه چیزی میتواند کمک کند تا او در این تجربه راحتتر باشد. گوش دادن به دیدگاهها و احساسات یکدیگر میتواند به شما کمک کند تا به راهحلی دست یابید که برای هر دوی شما راضیکننده باشد.
سلام شوهر من حرف گوش کن نیست هرچی بگه حرف اون ما اصلا حرف نزنیم حقیقت را نگیم حقیقت را بگیم کتک می خوریم حالا یه راهنمایی کنید چیکارکنیم ممنون
سلام
موقعیتی که توصیف کردید بسیار دشوار و نگرانکننده است. روابط باید بر پایه احترام متقابل و گفتگوی سازنده استوار باشند. در شرایطی که خشونت یا ترس از ابراز واقعیت وجود دارد، مهم است که امنیت فردی تضمین شود. در اینجا چند پیشنهاد برای برخورد با این شرایط آورده شده است:
1. اگر امکان دارد، با یک دوست یا عضو خانواده قابل اعتماد در مورد شرایطتان صحبت کنید. گاهی اوقات، به اشتراک گذاشتن مشکلات با دیگران میتواند کمک کننده باشد و راه حلهای جدیدی را نشان دهد.
2. اگر امکان پذیر است، درخواست برای مشاوره زوجین میتواند یک گام مثبت باشد. یک متخصص میتواند به شما و همسرتان کمک کند تا ارتباط بهتری برقرار کنید و مشکلات را به شیوهای سازنده حل و فصل نمایید.
3. تلاش کنید در حد امکان استقلال خود را حفظ کنید، این شامل دسترسی به منابع مالی و حمایت اجتماعی میشود. این کار میتواند به شما قدرت بیشتری بدهد تا تصمیمهای مهم زندگی خود را بگیرید.
تشکر از مطالب مفیدتان🙏
سلام
ممنون نظر مثبت شما.
خخخخخخخخخخ
باید با شوهرت صحبت کنی وهمه مسئله زندهگی رابا پادرمیانی بگذارید موفق باشید
با سلام و تشکر نکات و مطالب بسیار عالی و آموزندهای فرمودید سپاس فراوان