مطالب پر بازدید امروز
مدلهای متنوع کلمن های سرو شربت جدید

مدلهای متنوع کلمن های سرو شربت جدید؛ کلی مدل شیک و جذاب برای کدبانوهای ایرانی

مدلهای متنوع کلمن های سرو شربت جدید آقا این مدلهای متنوع کلمن های سرو شربت جدید، واقعاً کار ما رو راحت کردن. از وقتی اومدن تو بازار، مهمونی‌ها یه رنگ و بوی …

مانتو لنین با خرجکار سنتی

مانتو لنین با خرجکار سنتی فوق العاده شیک؛ مدل های جدید برای خانم های اهل مد

مانتو لنین با خرجکار سنتی مانتو لنین با خرجکار سنتی این روزها حسابی روی بورس افتاده، به خصوص برای دورهمی‌های دوستانه دختران و بانوان ایرانی. وقتی شال و روسری های شیک  رو …

کیف زنانه دوشی گرد مشکی

کیف زنانه دوشی گرد مشکی؛ اگر اهل ست زدن هستی حتما این مدل ها رو ببین!

کیف زنانه دوشی گرد مشکی وقتی حرف از کیف زنانه دوشی گرد مشکی می‌زنیم، انگار داریم از یکی از اون آیتم‌های اساسی حرف می‌زنیم که همه‌جا میشه دیدش. این کیف‌ها معمولاً هم …

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو زعفرانی برای مهمونی و مجالس مهم

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

پرطرفدارترین روش‌های تزیین پلو رو در هر مهمانی ایرانی می‌بینیم و همیشه چشم‌ها رو خیره می‌کنه. یکی از این روش‌ها استفاده از زعفرانه. زعفران نه تنها رنگ و عطر خاصی به پلو می‌ده، بلکه باعث می‌شه ظاهر غذا شیک و تماشایی بشه. معمولاً یک قاشق از برنج پخته رو با کمی زعفران دم کرده مخلوط می‌کنن و روی پلو می‌ریزن تا یک لایه طلایی رنگ ایجاد کنه.

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

روش دیگه‌ای که خیلی‌ها دوست دارن استفاده از خلال بادام و پسته است. این مواد نه تنها به پلو طعم مطبوعی می‌بخشن، بلکه باعث می‌شن ظاهر پلو حرفه‌ای و دلنشین‌تر به نظر برسه. خلال‌ها رو می‌توان به صورت خام یا تفت داده شده روی پلو پخش کرد، که هر دو روش، بافت و طعم متفاوتی به غذا می‌ده.

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

همچنین، استفاده از نارنج یا پرتقال، روشی است که هم زیبایی خاصی به پلو می‌بخشه و هم عطر دلپذیری. تکه‌های نازک پوست پرتقال یا نارنج رو می‌توان در کنار پلو چیده و یا به صورت خلال درآورده و در بین برنج پخش کرد. این کار نه تنها زیبایی بصری ایجاد می‌کنه، بلکه ترکیب طعم‌ها رو هم بهبود می‌بخشه.

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

آخرین روش پرطرفدار، استفاده از برگه‌های زردآلو و کشمش است. این ترکیب، به خصوص در پلوهای شیرین مثل پلو مرغ یا پلو شیرازی، خیلی خوب جواب می‌ده. برگه زردآلو و کشمش رو می‌تونید به صورت جداگانه تفت بدید و بعد روی پلو بریزید تا علاوه بر طعم، رنگ و لعاب خاصی به پلو بده.

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

پرطرفدارترین روش های تزیین پلو

دسته بندی: تزیین و طراحی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 23 اردیبهشت 1403

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.